image

Happy New Year!

Happy New Year iedereen!

Dit jaar viert TULIPS haar eerste lustrum. Zorg dat je erbij bent!

Lustrumweekend 17/18mei
Start PhD curriculum 19-21 (binnenkort de call)
TULIPS Late Breakers 20 juni

image

Jonge Onderzoekers Dag 2018 in beeld

image

SAVE THE DATE! GWPW 2019

In 2019 bestaat stichting TULIPS 5 jaar! op 17&18 mei organiseren we opnieuw het Grant Writing & Presenting weekend! Schrijf 'm alvast in je agenda!

image

Impressie JOD 2018

Op vrijdag 23 november ging TULIPS de Lik in. In Utrecht kwam een grote groep jonge onderzoekers bij elkaar. Ze luisterden naar de boeiende verhalen van Berent Prakken, Hans Clevers en Rosanne Hertzberger. In de workshops van Louise Dancet en Ton Vogels leerden ze er nieuwe vaardigheden bij.

Inspirerende workshops op de JOD!

Aanstaande vrijdag kun je op de JOD aan de slag in twee inspirerende workshops! Ton Vogels neemt je mee in de wereld van Story Telling en Louise Dancet leert je meer over Conflict hantering. Nog enkele plekken beschikbaar! Aanmelden kan nog steeds via Inschrijfformulier

image

PhD deelnemer Marleen Sol wint Klokhuis Wetenschapsprijs!

Marleen Sol (Hogeschool Utrecht/Universitair Medisch Centrum Utrecht) won vandaag de Klokhuis Wetenschapsprijs 2018 met haar onderzoek ‘Rolstoel les voor kinderen die een rolstoel gebruiken'.  Dit jaar wordt er een wetenschapsaflevering van Het Klokhuis gemaakt over haar onderzoek.

image

Verloting Gildeprint cheque op de JOD

Dit jaar verloten we op de JOD opnieuw een cheque van Gildeprint! Daar wil jij toch ook kans op maken? Schrijf je nu in!! Inschrijfformulier JOD

2e editie Child Health Symposium 23/24 maart 2018

Op 23 en 24 Maart organiseerde TULIPS voor de tweede keer het Child Health Symposium. 24 uur in het teken van Child Health met dit jaar als thema "Value Based and Patient Centered Healthcare". Een weekend met veel interessante sprekers, workshops en netwerkmogelijkheden.

Jonge Onderzoekers Dag (JOD) 24/11/2017

De Jonge Onderzoekersdag 2017 vond plaats in De Gelderlandfabriek in Culemborg. Op deze inspirerende lokatie kwam een groot aantal jonge onderzoekers samen. Het was een zeer geslaagde dag met lezingen en workshops. Kijk snel het filmpje! Tot volgend jaar!

 

7e Grant Writing and Presenting Weekend

Het TULIPS Grant Writing and Presenting Weekend was ook dit jaar (2017) weer heel inspirerend!
Een van de hoogtepunten was een 'cv building' workshop gegeven voor Bas Klein Geltink, eigenaar van Sollicitego.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS