de Jonge Onderzoekers Dag 2021

26 nov. 2021

Hoe maak je maatschappelijke impact als onderzoeker? En wat is exact de rol van citizen, data science, en sociologie binnen de kinderzorg? Leer er alles over op de 8e editie van de Jonge Onderzoekersdag op vrijdag 26 november. Een inspirerende dag vol lezingen, interactieve workshops en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken.

Het volledige programma tref je hier aan. 

 De Jonge Onderzoekersdag is er voor PhD’s, postdocs en andere geïnteresseerden actief in Child Health en vindt dit jaar plaats in Rotterdam. We starten 09h en eindigen de dag met een walking dinner. Binnenkort komen we bij je terug met verdere details rondom de locatie en het programma. Wil je verzekerd zijn van een ticket? Mail naar info@tulipsforchildhealth.nl en stel je deelname veilig.

Deelname bedraagt €150,-, partnercentra ontvangen 10% korting.

Andere activiteiten

TULIPS PhD bijeenkomst

6 okt. 2021

6 september staat de 4e bijeenkomst van het PhD curriculum op de agenda. Tijdens deze dag gaan we dieper in op samenwerking met anderen & balans.  

Het betreft een gesloten bijeenkomst en is enkel toegankelijk voor deelnemers uit het PhD Curriculum.  

Grant Writing & Presenting Weekend 2021

24 sep. 2021

 

Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar voor dit event.  

TULIPS organiseert dit jaar voor de zesde keer het GWPW (Grant Writing & Presenting Weekend), een weekend vol inspirerende lezingen, interactieve workshops, intervisies en natuurlijk meer dan voldoende tijd om te netwerken.

Blijf op de hoogte

Laat je email adres achter voor updates van TULIPS